Annons
Nyheter

En person död efter lägenhetsbråk i Solna

En person har avlidit efter ett bråk i en lägenhet i Solna under tidiga lördagsmorgonen. En person är anhållen.
Brott • Publicerad 4 juli 2020
En person har avlidit i samband med ett lägenhetsbråk i Solna. Arkivbild.
En person har avlidit i samband med ett lägenhetsbråk i Solna. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen larmades till lägenheten och fann där en person som skadats med ett vasst föremål. Personen fördes till sjukhus, men vid 11-tiden kom beskedet att personen avlidit. Den ytterligare person som befann sig i lägenheten när polisen kom till platsen är nu anhållen av åklagare.

– Det har hållits ett så kallat anhållningsförhör, men jag kan inte gå in på vad som sagts där, säger Eva Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm.

Annons

Arbetet med teknisk undersökning av brottsplatsen fortsätter. Polisen genomför även dörrknackningar och ytterligare förhör.

– Jag har varit i kontakt med förundersökningsledaren och vi får inte kommentera eventuella detaljer kring ärendet. Jag kan inte bekräfta varken ålder, relation eller kön på de inblandade. Vi genomför dörrknackningar i området och vill inte färga eventuella vittnesmål, säger Eva Nilsson.

Händelsen rubriceras som mord. Anhöriga är underrättade.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons