Annons

Nicki Minaj har gift sig

Nöje • Publicerad 22 oktober 2019
Nicki Minaj verkar ha gift sig med fästmannen Kenneth Petty. Arkivbild.
Nicki Minaj verkar ha gift sig med fästmannen Kenneth Petty. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP/TT

Rapartisten Nicki Minaj verkar till slut ha gift sig med fästmannen Kenneth Petty, rapporterar TMZ. De har varit ett par i drygt ett år och Minaj avslöjade tidigt i somras i ett radioprogram att de ansökt om en äktenskapslicens och hade planer på att gifta sig. I september skrev hon i ett inlägg på Twitter att hon tänkt lägga av med musiken helt och hållet efter giftermålet.

Nu har stjärnan lagt upp videor på Instagram där hon filmar bröllopsattiraljer. Hon har också skrivit "Onika Tanya Maraj-Petty 10 21 19", vilket kan tolkas som att hon lagt till makens efternamn och att bröllopsdatumet var den 21 oktober.

Annons

Minaj och Petty dejtade redan i tonåren. Petty har ett kriminellt förflutet, bland annat är han dömd för dråp och ett våldtäktsförsök, vilket lett till Minaj försvarat honom mot kritik i sociala medier.

Nicki Minaj avslöjade häromdagen att hon förmodligen kommer att släppa ett femte album innan hon drar sig tillbaka.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons