Poliser i annat ärende ingrep mot tjuvar

Poliserna var på Bo Ohlsson för att hämta en övervakningsfilm efter en stöld. Då fick de gripa in och ta hand om ytterligare två misstänkta tjuvar samt en person med kniv.
Foto: Peter Lydén/SCANPIX

Det var i fredags som en polispatrull var på Bo Ohlsson för att hämta en övervakningsfilm efter misstänkta stölder av verktyg tidigare i veckan.

Mitt under polisernas besök noterade butikspersonalen att det verkade pågå en ny stöld i varuhuset. Poliserna på plats kunde ingripa direkt mot de misstänkta tjuvarna, en kvinna i dryga 20-årsåldern och en något äldre man.

I sällskapet fanns ytterligare en person, en man som inte misstänks för någon stöld – men som visade sig ha en kniv på sig och är misstänkt för brott mot knivlagen.

Läs mer

Tomelilla

Här stänger Telia ner telefonledningarna nästa år

Tomelilla en av de berörda kommunerna då Telia avslöjar på vilka orter som det gamla kopparnätet ska stängas ner härnäst.

Ledare YA

Allians för Skåne – håll ut mot SD och S

Köerna till Bup är långa. Men S, SD, MP och V gick ihop för att stoppa en vårdvalsreform som skulle kunna bidra till att korta dem.

Kristianstad

Kömiljarden: Skåne har kortat köerna – men väntetider till BUP är fortfarande för långa

Sjukvården i Skåne har lyckats korta köerna något. Det innebär att Region Skåne klarar kraven för kömiljarden den första månaden 2020.

Ledare YA

Hur ska hela landet leva?

Nya försörjningsmöjligheter måste till för att glesbygdskommuner ska klara sig.

Nattens händelser

Medan du sov: Här är nattens händelser

Bil i vattnet i Sölvesborgs kommun.

Ledare

Johanna Nylander: Gratis museibesök gynnar bara Stockholm

En av delarna i januariavtalet var att ha kvar den avgiftsfria entrén till landets statliga museer. Oppositionen hade strukit reformen i den budget som klubbades igenom hösten 2018.