Annons

Nätförsäljning ledde till återkallad personal

Litteratur • Publicerad 29 mars 2020
Bokhandeln Powell's Books i USA har återanställts personal som sagts upp på grund av coronakrisen sedan nätförsäljningen skjutit i höjden. Arkivbild.
Bokhandeln Powell's Books i USA har återanställts personal som sagts upp på grund av coronakrisen sedan nätförsäljningen skjutit i höjden. Arkivbild.Foto: Ed Andrieski/AP/TT

Bokhandeln Powell's Books i Portland, Oregon, en verksamhet som uppger att den är världens största oberoende bokhandel, har återanställt över 100 medarbetare som tidigare sagts upp på grund av inkomsttappet coronaviruset orsakade.

Anledningen är att nätförsäljningen har skjutit i höjden, skriver Los Angeles Times.

“Era snälla ord, er uppmuntran, era idéer om hur vi ska överleva och era bokbeställningar har överrumplat oss", skriver vd:n Emily Powell på Facebook. Hon tillägger att all återanställd personal är tillbaka på heltid och är försäkrade.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons